Mrc, 2019-09-18, 6:51 AM
Bine aţi venit, Vizitator (Guest)
Principală » Panou de anunţuri » IT

Project Natal va fi disponibil anul viitor
2009-09-17, 3:06 PM

Cati dintre voi ati auzit de Project Natal? Este cea mai revolutionara metoda de interactionare cu un joc.
 
Ce spune Microsoft despre acest joc:
" Compatibil cu orice sistem Xbox 360, senzorul 'Project Natal' este primul din lume care combina o camera RGB, un senzor de profunzime, microfon multi-array si un procesor personalizat, toate intr-u singur dispozitiv.

Spre deosebire de camerele 2D si controllere, Project Natal scaneaza toate miscarile corpului in dimensiune 3D, in acelasi timp raspuzand la comenzi, directii si chiar la schimbarea emotiei din vocea ta.
 
In plus, spre deosebire de alte aparate, senzorul 'Project Natal' nu este dependent de lumina. Te va putea recunoaste doar uitandu-te la fata ta, si nu doar reactioneaza la cuvite cheie, ci intelege ce spui. "
 

 


In primul filmulet il veti vedea pe Milo, un cracter uman care intelege ce spui, care isi schimba expresia fetei in functie de emotiile transmise prin vocea ta, care gandeste si raspunde in timp real.

 


In acest video aveti cateva exemple de jocuri Project Natal via Xbox. 

The only experience you need is life experience!


 
In video de mai jos puteti vedea cateva teste facute de Ina Freud de la Cnet.com (Click pentru a citi si articolul de pe cnet.com)
 


Astept parerile voastre despre acest proiect.
Adăugat de: marius | Persoană de contact: marius | Tag-uri: noutati it, IT, 2010, Project Natal, gadget, Xbox, news, 2009
Vizualizări: 233 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: