Mrc, 2019-09-18, 7:19 AM
Bine aţi venit, Vizitator (Guest)
Principală » Panou de anunţuri » IT

Windows 7 mai lent decat Windows Vista
2009-10-15, 9:16 PM
Windows 7 mai lent decat Windows Vista Odata cu aparitia ultimului sistem de operare Windows 7, reprezentantii Microsoft declarau ca toate problemele blamate la precedentul sistem de operare vor disparea, una dintre cele mai mari fiind constituita de timpii foarte mari de incarcare pentru a deveni utilizabil.

Daca pana acum, toate indiciile veneau sa confirme spusele companiei Microsoft iata ca un mic producator de software denumit “Iolo” a testat timp de 3 luni sistemul de operare Windows 7 si a ajuns la niste concluzii destul de ingrijoratoare: la utilizare in viata reala el este chiar mai lent decat Vista, desi el intra in modul de desktop mai repede decat el, pana la a deveni complet utilizabil i-a luat nu mai putin de un minut si 34 de secunde, fata de 1 minut si 6 secunde in cazul Vista.

Deocamdata nu sunt oferite detalii complete despre testarea facuta de cei de la Iolo, insa acestia au declarat ca in urmatoarele saptamani vor fi oferite toate informatiile adunate in urma testelor.
Adăugat de: vendor | Persoană de contact: vendor | Tag-uri: windows 7, windows 7 info, Windows 7 mai lent decat Windows Vi
Vizualizări: 242 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: