Mr, 2022-01-25, 3:03 AM
Bine aţi venit, Vizitator (Guest)
Principală » Articole » Web Design

Platforme CMS

Platforme CMS

 

Transpunerea imaginii companiei online prin realizarea unei pagini web  conform specificatiilor si informatiilor dorite de client cu modul de administrare a informatiei. Web site-ul va rula, in conditii de siguranta, pe o platforma CMS care sa faciliteze organizarea, controlul si publicarea de documente sau al tip de continut.  Pentru realizarea paginii web se vor face pagini deomonstrative astfel incat sa atinga cerintele clientului.

 

Avantaje Platforme CMS:

  • Platforme CMS – Posibilitatea de a administra usor site-ul;
  • Platforme CMS –  Adaugare nelimitata de pagini si imagini;
  • Platforme CMS –  Administrarea sectiunilor din meniu sau submeniu;
  • Platforme CMS –  Posibilitatea schimbarii aspectului site-ului, fara sa refaceti tot site-ul (informatia din site se pastreaza);
  • Platforme CMS –  Actualizare a informatiilor in orice moment – un produs nou, o modificare urgenta a textului, a unei oferte, etc;
  • Platforme CMS –  Control total asupra elementelor de baza ce tin de optimizarea pentru motoarele de cautare – oricand se poate lucra pentru o optimizare mai buna;
  • Platforme CMS –  Implementarea de functionalitati noi – se pot implementa module gen: magazin virtual, formulare de interogare complexe, motor de cautare intern, etc.

Descriere paltforme CMS :

Cu ajutorul acestei aplicatii, veti putea gestiona toate meniurile din site, paginile si subpaginile site-ului. Veti putea adauga, modifica, sterge oricand meniurile, paginile sau continutul paginilor create.

Continutul site-ului ( in platforme cms ) poate fi modificat la fel de simplu ca si un document obisnuit si nu sunt necesare niciun fel de cunostiinte suplimentare.

Este suficient sa va logati in Panoul de Administrare al site-ului ( Platforme CMS ), sa adaugati, modificati sau stergeti titlurile de meniu la fel si paginile si continutul lor, ca si cum ati lucra in orice document.

In plus puteti formata textul in modul dorit de dvs., sau chiar copia continutul unor documente care le aveti deja realizate in Word sau alt editor de documente.

La fel de simplu puteti crea tabele sau insera imagini in interiorul paginii dvs. web. Platforme CMS

Avantajele acestei aplicatii este ca va puteti schimba oricand aspectul paginii web, iar partea de continut: text , imagini, structura, ramane aceeasi.

Realizare pagini web pe platforme CMS

Categorie: Web Design | Adăugat de: marius (2014-04-28)
Vizualizări: 1301 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: